OS4 magassarkú klumpa

17 018 Ft

Magas sarkú klumpa rüsztnél csatos állítható bőséggel.

Természetes marhabőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.

Talp anyaga: égerfa

Talp alja: Csúszásmentes talp

Sarok magasság: 8 cm

Létező méretek: 35-41

Sokféle színben

Cikkszám: Marcom-klumpa-B-1-1 Kategória:

Leírás

Magassarkú kerek orrú fa klumpa kényelmes magassággal, elől platformmal.

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.

Talp anyaga: égerfa

Talp alja: Csúszásmentes talp

Sarok magasság: 7 cm

Platform magasság 2,5cm

Klumpa talpának tulajdonságai:

Nagyon kemény fából kialakított talp ortopédiai jellemzői alapján erősíti az izmokat,  enyhíti a fájdalmat és a láb fáradtságát! Kifejezetten ajánlott hosszú ideig tartó álló és járkáló tevékenységek közbeni viseletre, munkavégzésre. A csúszásmentes talp biztonságos járást biztosít a legkülönbözőbb felületű padlókon is! Kialakítása miatt nedves felületen sem csúszik meg.

A klumpa felsőrészének tulajdonságai:

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.

A természetes bőr jól szellőzik és a fa talpnak is köszönhetően nem izzad bele a viselőjének lába.

„F” típusú Svéd klumpa és a „P” típusú hagyományos klumpa különbsége:

Svéd klumpa (F típus) nagyon kényelmes és robusztus. A svéd típusú klumpa helyet ad a lábujjaknak a papucsban, amelyek egymással párhuzamosan helyezkednek el a klumpában. Széles lábfejre is kényelmes választás!

A hagyományos klumpák (P típus) orra le van kerekítve, ezáltal keskenyebb a kivitele, ami miatt a lábujjaknak keskenyebb, kisebb helyük van a klumpa belsejében, ezért egymáshoz közelebb, akár torlódva helyezkednek el a papucsban. Keskenyebb lábra javasolt.