F3 fehér klumpa

F3 – fehér 40-es méret

11,890.00 Ft (27% ÁFÁ-val)

Megrendelhető. Kérjük, hogy az alábbi cikkszámot írja be a megrendelő levélbe!

Cikkszám: F3feher40n. Kategória: .

Termékleírás

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.

Klumpa talpának tulajdonságai:

Nagyon kemény fából kialakított talp ortopédiai jellemzői alapján erősíti az izmokat, enyhíti a fájdalmat és a láb fáradtságát! Kifejezetten ajánlott hosszú ideig tartó álló és járkáló tevékenységek közbeni viseletre, munkavégzésre. A csúszásmentes talp biztonságos járást biztosít a legkülönbözőbb felületű padlókon is! Kialakítása miatt nedves felületen sem csúszik meg.

A klumpa felsőrészének tulajdonságai:

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.
A természetes bőr jól szellőzik és a fa talpnak is köszönhetően nem izzad bele a viselőjének lába.

Az F típusú Svéd klumpa és a P típusú hagyományos klumpa különbsége:

Svéd klumpa (F típus) nagyon kényelmes és robusztus. A svéd típusú klumpa helyet ad a lábujjaknak a papucsban, amelyek egymással párhuzamosan helyezkednek el a klumpában. Széles lábfejre is kényelmes választás!
A hagyományos klumpák (P típus) orra le van kerekítve, ezáltal keskenyebb a kivitele, ami miatt a lábujjaknak keskenyebb, kisebb helyük van a klumpa belsejében, ezért egymáshoz közelebb, akár torlódva helyezkednek el a papucsban. Keskenyebb lábra javasolt.