CE1 fehér fapapucs
CE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE1 fehér fapapucsCE_nachyleniece1-2

CE1 – fehér 40-es méret

12,490.00 Ft (27% ÁFÁ-val)

Megrendelhető. Kérjük, hogy az alábbi cikkszámot írja be a megrendelő levélbe!

Cikkszám: CE1feher40n. Kategória: .

Termékleírás

Anticellulitisz papucs

Viselésével olyan izmokat mozgat meg és erősít, amelyek a napi magassarkú viselés miatt nem dolgoznak megfelelően. Kiegyenesíti a tartást és járás közben olyan érzés, mintha folyamatosan enyhe emelkedőn menne felfelé. Leveszi a terhelést a lábujjakról és erősíti a comb és fenék izmokat.

Használatának előnyeit már a kozmetikai iparban is felfedezték és egyre jobban elterjed a világon. Hordják azok, akik szeretnének megfelelő tartást, hátfájástól szenvednek, vagy szeretnének megszabadulni a narancsbőrtől, illetve megelőzni kialakulását. A járás közbeni zsírégetés hasznos a megfelelő alakformálásban is.

Napi használata kezdetben 0,5-2 óra, aminek az ideje folyamatosan emelhető.

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.

Klumpa talpának tulajdonságai:

Nagyon kemény fából kialakított talp ortopédiai jellemzői alapján erősíti az izmokat, enyhíti a fájdalmat és a láb fáradtságát! Kifejezetten ajánlott hosszú ideig tartó álló és járkáló tevékenységek közbeni viseletre, munkavégzésre. A csúszásmentes talp biztonságos járást biztosít a legkülönbözőbb felületű padlókon is! Kialakítása miatt nedves felületen sem csúszik meg.

A klumpa felsőrészének tulajdonságai:

Természetes velúr bőr felsőrész, külső felületen színezett film réteggel, ami lehetővé teszi a klumpa könnyű tisztítását.
A természetes bőr jól szellőzik és a fa talpnak is köszönhetően nem izzad bele a viselőjének lába.